Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információt aAdatkezelési Tájékoztatóban talál. 

FORCELL BIO HÁTLAPVÉDŐ TOK HUAWEI P SMART 2019 PIROS

3.990 Ft

Leírás

FORCELL BIO HÁTLAPVÉDŐ TOK HUAWEI P SMART 2019 PIROS

Biológiailag lebontható, teljesen komposztálható ökológiai tok – Zero Waste Tok. Úgy hozták létre, hogy megóvja az okostelefont és a bolygót. A környezetbarát anyag, amelyből készült, csökkenti a károsodás kockázatát, és lehetővé teszi a gyors lebomlást is – ha már nincs rá szüksége, csak annyit kell tennie hogy eltemeti a tokot a földbe.

Tartós, környezetbarát összetevőkből készül (az összetételtáblázat lent található), kiváló védelmet nyújt a készülék számára a karcolásoktól és a károsodástól, és csökkenti a környezetben a műanyag hulladék mennyiségét.

Komposztálható - lehetővé teszi a gyors bomlást a tok élettartama után - ehhez temesse el a tokot a földbe, vagy dobja házi komposztálóba.

Környezetbarát - A Zero Waste Tok 100% -ban biológiailag lebontható, ami azt jelenti, hogy megfelelő körülmények között gyorsan lebomlik anélkül, hogy káros anyagokat termelne.

A kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden csatlakozóhoz és gombhoz.

Mentes ftalátoktól, BPA-tól, kadmiumtól és ólomtól.

Több színben kapható. Ökológiai dobozban csomagolva (újrahasznosított papír).

Összetétel:

- PBAT (poli-adipinsav / butilén-tereftalát) - 81,3%

- Tributil-acetil-citrát - 4,5%

- kalcium-karbonát 9,4%

- Titania - 1,4%

- talkum - 1,9%

- Növényi cellulóz - 1,5%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!