Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információt aAdatkezelési Tájékoztatóban talál. 

FORCELL BIO HÁTLAPVÉDŐ TOK APPLE IPHONE XR NATURE

3.990 Ft

Leírás

FORCELL BIO HÁTLAPVÉDŐ TOK APPLE IPHONE XR NATURE

Biológiailag lebontható, teljesen komposztálható ökológiai tok – Zero Waste Tok. Úgy hozták létre, hogy megóvja az okostelefont és a bolygót. A környezetbarát anyag, amelyből készült, csökkenti a károsodás kockázatát, és lehetővé teszi a gyors lebomlást is – ha már nincs rá szüksége, csak annyit kell tennie hogy eltemeti a tokot a földbe.

Tartós, környezetbarát összetevőkből készül (az összetételtáblázat lent található), kiváló védelmet nyújt a készülék számára a karcolásoktól és a károsodástól, és csökkenti a környezetben a műanyag hulladék mennyiségét.

Komposztálható - lehetővé teszi a gyors bomlást a tok élettartama után - ehhez temesse el a tokot a földbe, vagy dobja házi komposztálóba.

Környezetbarát - A Zero Waste Tok 100% -ban biológiailag lebontható, ami azt jelenti, hogy megfelelő körülmények között gyorsan lebomlik anélkül, hogy káros anyagokat termelne.

A kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden csatlakozóhoz és gombhoz.

Mentes ftalátoktól, BPA-tól, kadmiumtól és ólomtól.

Több színben kapható. Ökológiai dobozban csomagolva (újrahasznosított papír).

Összetétel:

- PBAT (poli-adipinsav / butilén-tereftalát) - 81,3%

- Tributil-acetil-citrát - 4,5%

- kalcium-karbonát 9,4%

- Titania - 1,4%

- talkum - 1,9%

- Növényi cellulóz - 1,5%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!