Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információt aAdatkezelési Tájékoztatóban talál. 

Fizetés, szállítás

Átvétel módja Szállítási díj                9 999 Ft-ig Szállítási díj              10 000 Ft-tól
Belföldi futárszolgálat 990 Ft INGYENES
Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja házhoz 1-3 munkanapon belül.
Utánvét díj a vásárlás értékétől függetlenül 490 Ft, online bankkártyás fizetés vagy átutalásos fizetés választása esetén díjmentes.
FoxPost csomagpont átvétel 990 Ft INGYENES
Megrendelését a Foxpost csomagpont automatáiból veheti át 1-3 munkanapon belül.
Utánvét díj a vásárlás értékétől függetlenül 490 Ft, online bankkártyás fizetés vagy átutalásos fizetés választása esetén díjmentes.
     
Elérhető fizetési módok    
     
Fizetés átvételkor    
Megrendelését a rendelés átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával egyenlítheti ki. Belföldi futárszolgálat valamint FoxPost csomagautomatában az utánvét kezelés díja a rendelés összegétől függetlenül 490 Ft. 
     
Fizetés FoxPoston bankkártyával    
Megrendelését a rendelés átvételekor bankkártyával egyenlítheti ki. Belföldi futárszolgálat valamint FoxPost csomagautomatában az utánvét kezelés díja a rendelés összegétől függetlenül 490 Ft. 
     
BORGUN - online bankkártyás fizetés    
Házhoz szállítás vagy FoxPost csomagpont átvétel esetén válassza a BORGUN online bankkártyás fizetését, és spóroljon, hiszen a bankkártyás fizetések esetében az utánvét díj nem kerül felszámításra. Elfogadott bankkártyák: Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron. 
     
Fizetés átutalással    
Házhoz szállítás vagy FoxPost csomagpont átvétel esetén válassza az átutalásos fizetést, és spóroljon, hiszen a bankkártyás fizetések esetében az utánvét díj nem kerül felszámításra. A visszaigazoló email tartalmazza az utaláshoz szükséges információkat.
     
Érvényes: 2020.10.15.-től