Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További információt aAdatkezelési Tájékoztatóban talál. 

Bio környezetbarát zero waste tokok

Moobile.hu - 2021. 08. 22. 00:00:00
Bio környezetbarát zero waste tokok

Van választásod!

 

Használhatók e szerves anyagok a napi használatra szánt termékek előállításához? Természetesen igen! Hisszük hogy a modern technológiák világában van lehetőség bolygónk megóvására. Ezeknek a termékeknek az összetétele rendkívül egyszerű. Mindössze 6 összetevő melyek biológiailag lebomlanak. A bio tokok azonban ennél többet nyújtanak. Választási lehetőséget kínálnak. A bio tokok nem csak környezetbarátak, hanem fantasztikusan néznek ki a készülékeden. Finom tapintású, kompatibilis a vezeték nélküli töltőkkel, ellenáll a külső behatásoknak a napi használat során.

 

Földünk védelme közös felelősségünk!

 

 

A környezetbarát zero waste tokok 100%-ban biológiailag lebontható, ami ezt jelenti hogy megfelelő körülmények között gyorsan lebomlik káros anyagok képzése nélkül. Komposztálható, ami lehetővé teszi a gyors lebomlást a hasznos élettartam végét követően. Ehhez temesse el a tokot a földbe, vagy dobja az otthoni komposztálóba. Nem tartalmaznak ftalátokat, kadmiumot és ólmot, valamint BPA-mentes.

 

 

Csomagolásuk környezetbarát újrahsznosított papír.

Környezetünk védelme a Te választásod!

 

Bio környezetbarát zero waste tokok